Biljart-App van Patrick Niessen

Biljart-App van Patrick Niessen      

Beste biljartvrienden,

Het is ons een groot genoegen jullie de Biljart-App van Patrick Niessen, meervoudig internationaal kampioen in het libre- en kaderspel, te mogen aanbieden! De app is GRATIS te downloaden op je smartphone en/of tablet via Google Play en de App Store.

De app bevat 3 series met instructiefilms. De eerste serie films met de basistechnieken is gratis. Hierin laat Patrick jullie diverse stoottechnieken zien, geeft houdingsadviezen en talrijke tactische tips. Verder demonstreert hij veelvoorkomende verzamelstoten. Leuk is ook dat Patrick niet alleen laat zien hoe het moet, maar ook hoe het niet moet en hoe je fouten kunt herstellen. Leerzaam voor iedereen!

Wie de smaak te pakken heeft, kan de app uitbreiden met de in-app aankopen ‘Série Américaine’ (80 minuten) en ‘Kader 47/2 en 38/2’ (55 minuten). In de Série Américaine films worden alle facetten van het seriespel uitvoerig gedemonstreerd en toegelicht. Doe ook inspiratie op van een heel rondje serie dat Patrick speelt. In de films van het kaderspel krijg je de kneepjes van het kaderspel bijgebracht. Patrick’s kaderserie van 200, voorzien van vakkundig commentaar, is een prachtig slotstuk.

De app bevat verder handige links naar veelbezochte biljartsites met competities die in Nederland en België worden gespeeld. Binnen korte termijn verschijnt er in de app ook een overzicht met (bijna) alle biljartlocaties in Nederland en België.

Deze app is een must voor elke biljartliefhebber! Stuur deze mail daarom ook gerust door aan team- of clubgenoten.

Mede namens Patrick Niessen, Richel Lousberg (biljartspeler libre en kader)

Ontvangen via de mail door Rien Janssen